Vrei sa te bucuri si tu de minunatele beneficii ale aromaterapiei si a uleiurilor esentiale?

Te-ai convins de puterea darurilor naturii?

Când alegi doTERRA, alegi uleiuri esențiale distilate cu atenție, în mod delicat, din plante care au fost recoltate cu grijă la momentul perfect de către cultivatori cu experiență, din întreaga lume, pentru o compoziție și eficacitate ideală a extractelor. Fiecare ulei esențial doTERRA este, de asemenea, testat în mod precis și cu atenție folosind protocolul de calitate strict CPTG Certified Pure Tested GradeTM.Utilizatorii experimentați de uleiuri esențiale vor recunoaște imediat standardul superior de calitate al uleiurilor esențiale testate doTERRA, sigure în mod natural și eficiente.
Deși distilarea uleiurilor esențiale este o știință, aceasta poate fi considerată și o artă. Deținătorii de distilerii se bazează nu numai pe ani de experiență, ci folosesc și tehnologii și tehnici moderne.
Metoda cea mai frecvent utilizată pentru extragerea uleiurilor esențiale este un proces de distilare cu aburi la temperatură redusă. În acest proces, aburul presurizat este transmis prin materialul vegetal. Uleiurile esențiale sunt eliberate din plantă și sunt transferate prin abur. Când amestecul se răcește, apa și uleiurile se separă în mod natural, iar uleiul este colectat. Pentru a asigura un extract de ulei de cea mai bună calitate și cu compoziția chimică corectă, temperatura și presiunea trebuie să fie monitorizate cu atenție. O temperatură sau o presiune prea scăzută nu vor asigura eliberarea uleiului; dacă acestea sunt prea ridicate, compoziția și potența uleiului vor fi afectate.

Distilare cu aburi

Distilarea cu aburi reprezintă modalitatea cea mai frecventă de extragere a compușilor aromatici (ulei esențial) dintr-o plantă. În timpul procesului de distilare cu aburi, aburul trece prin materialul vegetal. Combinația dintre aburul încălzit și presiunea delicată asigură faptul că uleiul esențial este eliberat din sacii protectori microscopici. Atunci când amestecul de vapori trece printr-un condensator și se răcește, generează un strat de ulei și unul de apă. Uleiul esențial se ridică în partea de sus și se separă de hidrosol (apă florală) și este adunat.

Unele persoane au întrebat despre diferența dintre distilările inițiale și distilările complete. Temperatura distilării cu abur este cuprinsă de obicei între 60–100 grade Celsius. Deoarece plante diferite necesită presiuni, intervale temporale și temperaturi diferite, utilizarea acestei metode de distilare specifice face posibilă adaptarea temperaturii în funcție de tipul de plantă, reprezentând un mod foarte eficient și precis de obținere a celor mai puri compuși.

Stoarcerea

Spre deosebire de distilarea cu aburi, stoarcerea, uneori denumită „presare la rece”, nu implică temperaturi ridicate. În acest proces, uleiul este extras din produs cu ajutorul presiunii mecanice. doTERRA utilizează stoarcerea pentru a extrage toate uleiurile sale citrice, precum Portocală sălbatică, Lămâie, Lămâie verde, Bergamotă și Grapefruit.

Distilarea adecvată necesită luarea în considerare a presiunii, temperaturii, intervalului de timp unic și practicile unice de recoltare, fiecare dintre acestea pot fi la fel de variate ca plantele înseși. Un proces de distilare neadecvat poate modifica sau distruge compușii aromatici necesari care fac parte din uleiul esențial, generând o substanță foarte diferită de scopul avut în vedere și ceva ce nu ar fi utilizat pentru a susține sănătatea și starea de bine. De aceea, cei mai buni artizani în domeniul distilării depun eforturi și lucrează doar cu un număr redus de plante specifice. Aceste eforturi concentrate dezvoltă cunoștințe și experiențe adecvate, asigurând congruența dintre chimia uleiului din plantă și forma sa distilată.

Intrebari frecvente

Iată și răspunsurile la câteva întrebări pe care este posibil să le ai

Trebuie să plasez o comandă în fiecare lună?

NU! Nu ai nici o obligație de comandă lunară. Comanzi doar atunci când vrei, cât vrei și ce vrei! În cazul în care ai de luat comisioane, atunci răspunsul este da, însă aceasta este deja o altă discuție.

Trebuie să vând produse?

NU! Nu trebuie să vinzi nimic! Este strict alegerea ta dacă vrei să recomanzi și altor persoane produsele doTERRA sau vrei să fii doar consumator!

Produsele doTERRA sunt scumpe...

Primul răspuns care imi vine acum în minte este că ignoranța este cea mai scumpă. Răspunsul adecvat este NU, produsele doTERRA au prețul corect in comparație cu calitatea și beneficiile pe care le oferă. Dacă stai și calculezi câti bani lași la farmacie într-un an, ai să te convingi singur! Dar, lăsând partea financiară puțin la o parte și facând o comparație simplă de avantaje/dezavantaje produse sintetice vs produse 100% naturale ai să ajungi și tu la concluzia mea.

Sunt o persoană sănătoasă! De ce aș avea nevoie de uleiuri esențiale?

Sănătatea este cea mai mare bogăție a noastră și de aceea merită să fie susținută! Uleiurile esențiale ne ajută în acest sens, folosindu-le în primul rând pentru prevenție. Ele ne susțin atât partea fizică cât și cea emoțională dar și cea spirituală. De cele mai multe ori ignorăm stresul cotidian, ne supărăm prea mult, ba chiar ne enervăm, dormim puțin și suntem intr-o continuă viteză fără să ne gândim că toate acestea ne pot duce către boli grave. În gospodărie folosim multe produse sintetice, folosim multe sintetice de asemenea în îngrijirea noastră personală. Multe dintre aceste produse pot fi înlocuite cu produse naturale pe bază de uleiuri esențiale. Utilizate zilnic în diferite moduri, uleiurile esențiale  ne aduc un plus de sănătate și bunăstare în toate aspectele vieții.

Vreau să îmi fac cont dar nu cunosc nici o persoană care sa mă ajute. Mă puteți ajuta?

Desigur! Poți să ne contactezi lasându-ne un mesaj sau poți să îți faci cont și vom lua imediat legătura cu tine! Îți garantăm suportul nostru pe parcursul întregii tale călătorii în lumea minunatelor uleiuri esențiale.

Crează-ți cont doTERRA

Dacă am prieteni care vor și ei produse doTERRA ce fac?

Apelezi cu încredere la consultantul tău! El va știi să te îndrume în acest sens! Intrând în familia noastră, nu vei fi niciodată singur!

Avantajele unui cont doTERRA

De ce să îți faci un cont doTERRA? Pentru că ai DOAR avantaje!
 • Ai parte de un îndrumător și de o întreagă echipă care te vor ajuta și susține în primii tăi pași făcuți în minunata lume a uleiurilor esențiale astfel încât să le poți folosi corect și să obții rezultatele dorite. Vei primi informații și iți va fi facilitat accesul la diverse surse de informare
 • Cumperi direct de la doTERRA și astfel ai garanția calității
 • Cumperi când vrei și ce vrei din confortul casei tale! Plătești online cu cardul bancar sau prin transfer , iar produsele îți vin prin curier la adresa pe care o dorești tu
 • Cumperi cu minim 25% reducere iar prin accesarea Programului LRP poți ajunge la un discount de 55%
 • Ai acces la toate promoțiile oferite de companie
 • Ai propriul birou virtual și magazin doTERRA
 • Te bucuri de produse gratuite (produsul lunii oferit la o comandă LRP în valoare de 125 puncte plasată până ăn data de 15 a fiecărei luni, și produse cumpărate pe punctele obținute în urma comenzilor LRP plasate de tine)
 • Taxa de transport rambursată sub formă de puncte. La fiecare LRP comandă plasată, pe lângă punctele aferente comenzii vei primi 8 puncte in cotravaloarea taxei de transport
 • Livrarea produselor în orice țară agreată de doTERRA (și nu sunt puține).Poți astfel să faci cadouri celor dragi ție fără să depui efort suplimentar
 • Ai garanția calității produselor. Dacă întâlnești produsele doTERRA în anumite magazine online sau fizice cu un preț puțin mai mic și ești tentat de ele, să știi că îți asumi un mare risc deoarece poți intra în posesia unor produse alterate sau falsificate. Singurul mod prin care doTERRA permite comercializarea produselor sale este exclusiv prin site-ul oficial
 • Nu ai nici o obligație! Cumperi când și ce dorești, dacă dorești!

Contactazâ-ne dacă ai nevoie de mai multe informatii

– nu ezitati sa ne contactati –