Susține sănătatea fizică și emoțională a ta și a ceelor dragi ție


Completează formularul și înscrie-te!

Susține sănătatea fizică și emoțională a ta și a celor dragi ție

Introducere în lumea uleiurilor esențiale doTERRA

  • Miercuri 20 septembrie 2020
  • Ora 20:00
  • Eveniment Online  sustinut de Laura Cobilici
  • Durata – 1 ora
Hey! Vara se apropie de sfarsit iar sezonul rece cu toate provocarile lui este din ce in ce mai aproape de noi! Te invit sa faci cunostinta cu o modalitate suta la suta naturala sa iti susti sanatatea fizica dar si pe cea emotionala a ta dar si a celor dragi tie! Din confortul casei, de pe canapea, din fata laptop-ului sau pe telefon cu castile in urechi, te asteptam sa participi la un webinar in care vom impartasi experiente despre eficienta extraordinara a uleiurilor esentiale pure cu Grad Terapeutic Doterra!
Cand miercuri, 02 septembrie .ora 20:00 va dam intalnire in mediul online!
Tema – Susține sănătatea fizică și emoțională a ta și a celor dragi ție! Introducere in lumea uleiurilor esentiale Doterra
Veti afla lucruri pretioase despre aceste minunate daruri ale naturii!
CE sunt?
CU CE ne ajuta in sustinerea sanatatii fizice si emotionale?
CUM le folosim?
Ce trebuie sa faceti?
1. sa dati click pe linkul de mai jos si sa va inregistrati la seminar. Veti primi pe email toate informatiile necesare pentru a intra in sala virtuala de conferinte
2. sa va asigurati ca aveti instalata aplicatia ZOOM pe laptop, tableta sau telefon
3. sa le spuneti si celor dragi voua si sa le transmiteti linkul de inregistrare la webinar si astfel vom fi impreuna cu totii, desi fiecare se va afla in confortul propriei locuinte! Sa fim recunoscatori tehnologiei ca putem face aceste lucruri!
Nu ai cont Doterra? La finalul prezentarii vei primi un ebook cu mai multe infomatii despre uleiurile esentiale si consultanta personalizata in functie de nevoile tale!

Suntem aici sa va raspundem la toate intrebarile

– nu ezitati sa ne contactati –