Vrei sa te bucuri si tu de minunatele beneficii ale aromaterapiei si a uleiurilor esentiale?

Te-ai convins de puterea darurilor naturii?

Pentru a-și distribui produsele, doTerra a ales varianta vânzărilor directe deoarece este cea mai eficiență metodă prin care oamenii pot afla beneficiile uleiurilor esențiale dar modalițătile în care le pot utiliza în sigurață și cu rezultatele dorite.

Planul de compensare al oricărei companii MLM stabilește modul în care ești recompensat pentru rezultatele muncii tale.

Planul de compensare doTerra este, comparativ cu alte asemenea afaceri, unul foarte prietenos, adaptat atat lucrului „part time” cât și celor ce aleg să împărtășescă Darurile Naturii „full time”. Planul de compensare doTerra nu pune niciodată „presiune” pe tine, îți protejează echipa (nu poți pierde nici un partener), rulajele tuturor partenerilor vor conta întotdeauna pentru tine, iar nivelurile de carieră se obțin direct fără a fi necesare parcurgerea unor etape. Un alt mare avantaj al acestui plan de compensare este  acela că, daca un partener de al tău te depăște în nivelul de carieră, acest lucru pentru tine reprezintă un avantaj și nu o teamă cum, nu de multe ori este întâlnită în alte sisteme MLM (cei cu experiență în alte companii de acest fel înțeleg la ce mă refer). Niciodată o promovare a unui partener din echipa ta nu iți va afecta veniturile! Tu vei beneficia întotdeauna de comisionul cuvenit pe șapte trepte în adâncime, conform nivelului tău confirmat în fiecare lună, dar și de celelalte bonusuri.

Planul de compensare doTERRA ne oferă patru modalități de a câștiga bani pe care le găsiți prezentate pe scurt mai jos, pe lângă bonusul din vânzarea directă a produselor care este in procent de 25% fată de prețul de achiziție. Dacă aveți nevoie de informații detaliate, va rog să completati formularul de contact.

Desigur, că prima condiție pentru a începe să câștigi bani este să îți deschizi un cont doTERRA. Apoi, depinde de fiecare persoană ce își dorește. Poți să rămâi doar consumator și să te bucuri de beneficiile Programului LRP, poți să impărtășești cu prietenii și rudele tale Darurile Naturii și să câștigi bănuți astfel încât să îți achiți produsele tale și să îți rotunjești veniturile, sau, poți să treci mai departe și să îți construiești un venit pasiv.Tu hotărăști ce vrei să faci!

Există câteva acronime pe care le vei auzi frecvent și care sunt utilizate pentru a calcula sursa de venit, numită Fast Start
• PV înseamnă volum produs
• CV înseamnă volum comisionabil
• Fiecărui produs îi corespunde atât o valoare PV, cât și o valoare CV
Toate comisioanele se calculează în funcție de valoarea CV obținută
Planul de compensare dōTERRA te ajută să generezi venit încă de la început, prin bonusul Fast Start. Pentru fiecare persoană pe care o înscrii, dōTERRA îți va plăti 20% din CV pentru tot ceea ce cumpără acea persoană în primele 60 de zile. De exemplu, îi spui unei prietene, Ioana, despre dōTERRA și comanda ei de înscriere are o valoare CV de 200. Pentru acea comandă, ai primi un bonus Fast Start de aproximativ 40$. Pentru fiecare comandă ulterioară făcută de Ioana în primele ei 60 de zile, vei primi 20% din valoarea CV a produselor cumpărate, iar plata se face săptămânal.
Plățile bonusului Fast Start se fac către trei generații de enrolleri. Ai câștiga 20% din valoarea CV pentru că ai înscris-o pe Ioana, 10% pentru orice persoană înscrisă de ea și 5% pentru orice persoană înscrisă ulterior de înscrișii ei.
Pe scurt, în primele lor 60 de zile, câștigi 20% pentru orice persoană pe care o înscrii. Pentru orice persoană înscrisă de acestea, câștigi 10%. Și vei câștiga 5% pentru al treilea nivel.

Reprezintă un aspect fundamental pentru consultanții de succes. Atunci când spui altora despre importanța Programului de Recompensare a Loialității și dezvolți structura necesară calificării pentru bonusul Power of 3, construiești fundația necesară pentru a atinge ranguri de lider în afacerea dōTERRA.
Există trei bonusuri Power of 3 pe care ce le poți obține: 50$, 250$ și 1500$. Fiecare bonus este obținut prin construirea unei echipe și a unui volum adecvat al echipei, după cum este menționat mai jos:
1. 50 $ {41 €}: Trebuie să ai trei consultanți sponsorizați personal și un volum de echipă de 600.(Volumul echipei include comanda ta personală, comenzile liderilor de pe linia ta întâi, comenzile cu amănuntul și cele ale membrilor preferați.)
2. 250 $ {205 €}: Cei trei membri ai echipei tale de pe linia întâi trebuie să aibă la rândul lor câte trei consultanți calificați sub ei, sponsorizați personal, cu un volum al echipei de minimum 600. (A se vedea exemplul din imaginea de mai jos.)
3. 1500 ${1230 €}: Cei nouă consultanți calificați din organizația ta trebuie să aibă la rândul lor câte trei consultanți calificați înrolaţi sub ei, sponsorizați personal, cu un volum al echipei de minimum 600.

Bonusul Unilevel nu constituie cea mai mare parte din venituri la început, ci pe măsură ce construiești în timp, fără îndoială, acesta poate fi cea mai importantă parte din venitul tău de la dōTERRA. Îți prezentăm câteva lucruri cheie de reținut pentru ca acesta să devină o sursă de venit rezidual semnificativ.
1. Cel mai mare procent este obținut la nivelurile inferioare.
Spre deosebire de multe alte companii, planul de compensații de la dōTERRA îți permite să obții un procent cât mai mare de la nivelurile de mai jos din structură. Pe măsură ce crești sau îți îndrumi liderii de echipe și îți structurezi echipele în mod eficient pentru atingerea rangurilor, vei vedea că echipa ta se va extinde la nivelurile din adâncime. Acest lucru înseamnă că cele mai mici procente sunt obținute de la grupurile mai mici de persoane, iar cele mai mari sunt obținute de la grupurile mai mari.
2. Nu există întreruperi ale plății (compresie dinamică)
Bonusul Unilevel de la dōTERRA este creat astfel încât să nu existe nicio întrerupere a plății. Dacă o persoană înscrisă sub tine nu se califică pentru a primi bonusul Unilevel pentru comanda altui membru, bonusul ți se va transfera ție. Acest lucru se întâmplă la toate nivelurile din structura ta!

Bonusurile de rang sunt plătite sub formă de cote din fondurile de leadership și de performanță. Fondurile de leadership și de performanță sunt determinate în funcție de procentele stabilite din volumul de comisioane globale obținute din vânzări (CV). În fiecare lună în care este atins rangul, un builder este plătit din aceste fonduri în funcție de numărul de cote obținute.

Ghidul construieste Doterra

Contactazâ-ne dacă ai nevoie de mai multe informatii

– nu ezitati sa ne contactati –