In zilele noastre, tot mai multi oameni sunt preocupați și caută răspunsuri la întrebări despre sănătatea și starea lor de bine, însă nu sunt siguri ce întrebări trebuie să pună și de unde să înceapă. Răspunsurile la aceste întrebări cunoscute și necunoscute sunt diferite pentru fiecare individ, însă vestea bună este că sunt acolo, iar tehnologia Zyto ne poate ajuta să le găsim.

Pe lângă faptul că ne ajută să ne alăturăm piesele “puzzle-ului” nostru personal de sănătate, tehnologia Zyto ne ajuta să menținem acest „puzzle” intact. Soluțiile oferite de scanarea Zyto sunt concepute să îmbunătățim și să menținem toate domeniile vieții noastre, de la starea de bine până la sănătatea fizică a organismlui nostru,

Zyto este un dispozitiv care ne oferă o imagine mai clară a dezechilibrelor din organism și felul în care stilul de viață ne influențează sănătatea.

Zyto nu este un dispozitiv medical destinat diagnosticării, tratării sau vindecării, ci ne poate oferi sprijin în luarea deciziilor de care avem nevoie pentru a atinge potențialul maxim emoțional și fizic.

O scanare Zyto este un procedeu simplu și fără durere, care dureaza in medie 3-4 minute și constă în plasarea palmei pe dispozitivul de scanare. Nu există contraindicații. Cantitatea de energie utilizată într-o scanare este nesemnificativă și este potrivită și sigură pentru toate vârstele, inclusiv sugari, femei însărcinate, vârstnici sau persoane cu stimulatoare cardiace.

Procedura de scanare este asemanatoare cu biorezonanța clasică dar mult mai eficientă deoarece ne arată și emoțiile care au dus la anumite dezechilibre și ne dă informații despre produsele, în cazul nostru Doterra, pe care să le folosim pentru a ne readuce organismul în echilibru atât din punct de vedere fizic cât și emoțional.

În timpul scanării programul transmite impulsuri energetice subtile către organism iar acesta va reacționa în mod natural, creându-se astfel o “biocomunicare”. Fiecare răspuns al organismului este înregistrat de Zyto și prezentat ulterior sub forma unor rapoarte a stării actuale de sănătate.

Scanările sunt organizate în ceea ce numim „bio-chestionare”. O putem asocia cu un chestionar clasic prin care cineva îți adresează intrebări iar tu răspunzi conștient la ele. În cadrul unei scanări Zyto corpul răspunde direct „întrebărilor”. Tehnologia de biocomunicare Zyto folosește elemente virtuale (semnături digitale ale unor elemente din viața reală) pe post de “întrebări”. Răspunsul la aceste întrebări este reprezentat de modificarea proprietăților electrice ale pielii, procedeu analizat și măsurat prin intermediul dispozitivului de scanare.
“Bio-chestionarele” pot fi la fel de variate și versatile ca orice chestionar real. Unele sunt de natură generală, incluzând elemente virtuale ce vizeaza starea de bine a organismului ca și ansamblu, altele folosesc elemente virtuale specifice doar anumitor sisteme din organism. în timp ce altele urmăresc influența factorilor de mediu asupra corpului.

Zyto scanează 172 de vectori și indică stresorii principali ai organismului (paraziți, pesticide, insecticide, zaharuri, metale grele, lipsa vitaminelor, hidratarea, etc.)

Scanarea ne va prezenta rapoarte despre:

 • Sistemul imunitar
 • Sistemul gastro intestinal
 • Sistemul hormonal endocrin
 • Sistemul de detoxifiere
 • Sistemul cardiovascular
 • Scala emoțională actuală și emoțiile care ne afectează organele
 • Starea organelor (care anume se află în afara parametrilor normali)
 • Starea meridianelor principale
 • Starea energetică a dinților și a vertebrelor coloanei
 • Cele mai potrivite produse Doterra pentru a susține nevoile organismului și a-l aduce în stare de echilibru

Scanările pot fi făcute o dată la două, trei zile în situații acute sau la minim 21 de zile distanță.

Programează o scanare Zyto cât mai curând și astfel vei afla care sunt nevoile corpului tău dar și ce anume produse Doterra să folosești. Aceasta va reprezenta primul pas pentru a-ți îmbunătății  starea starea de bine fizică și emoțională.

Putem sa vă oferim rapid o scanare in județele:

 • Brașov
 • Constanța
 • București
 • În orice localiatate din țara în care susținem prezentări (urmărește paginile de Facebook pentru a fi la curent cu noutațile)

Contact:

0732 435 698 (Brașov – Laura Cobilici)

0722 887 954 (Constanta – Margareta Popescu)

0724 575 555 (București – Lucia Gheorghe)

https://www.facebook.com/zytobrasov